A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Молодіжна літня школа "Разом до успіху" гостинно приймала молодь із Джулинської громади

Дата: 07.07.2023 18:11
Кількість переглядів: 37

На Вінниччині з 26 по 30 червня працювала Молодіжна літня школа «Разом до успіху». Школу організували Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, Агенція США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерство молоді та спорту України для активної молоді з Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей з-поміж переселенців та лідерів молодіжних громадських організацій.

 

Набір до молодіжної літньої школи «Разом до успіху», здійснювали організатори за конкурсом. Від ДЖУЛИНСЬКОЇ територіальної громади вдало пройшли відбір двоє дівчат – ШАПОВАЛ ЛІЛІЯ та БУРДЕЙНА ІННА.
Протягом 5 днів вони здобували корисну та цікаву інформацію про безпечну міграцію, правильне працевлаштування та протидію торгівлі людьми. Крім основних лекцій, проходили тренінги по тімбілдінгу, розвивали свої лідерські здібності, грали у командні ігри та мали змогу створити свій проєкт. Програма була насичена захопливими майстер класами, як от створення «Яворівської іграшки» чи танцювальна терапія, спортивними іграми, квестами та зустрічами із цікавими людьми. За словами самих дівчат, графік був настільки насичений різними заходами, що у них навіть не було часу відпочивати.
"Було неймовірно цікаво навіть не зважаючи на втому та виснаження. Я познайомилася з чудовими людьми й навіть не очікувала, що отримаю стільки корисної інформації. Після цієї школи у мене з’явилося бажання провести лекції та квести про міграцію і у нашій ТГ, адже це дуже важлива інформація, яку просто необхідно поширювати серед людей», - зазначає ЛІЛІЯ.
«Неймовірний досвід та неймовірні люди! – не стримує свого захвату ІННА. – Наша програма закінчувалася о 23:00, але ми ще до 2-3 години ночі сиділи у номері готелю та спілкувалися, адже настільки цікаво було дізнатися більше одне про одного. Втомлені, але заряджені драйвом інших учасників, ми йшли на заняття, де отримували купу корисних знань, сміялися, грали командні ігри та розширювали своє світобачення. Я настільки захопилася темою школи, що тепер ми разом із ЛІЛЕЮ хочемо також провести щось на кшталт і у нас. Було б справді чудово поділитися своїм досвідом з іншими».
Як кажуть дівчата, 5 днів тривали для них як цілий місяць! За цей короткий час вони не тільки збагатили свої знання, але й познайомилися із чудовими людьми, з котрими ще неодмінно зустрінуться у своєму майбутньому. Школа «Разом до успіху» стала грандіозним відкриттям, котре залишило слід у серці кожної.
Завданням школи було, щоб її випускники за підтримки МОМ змогли реалізувати власні соціальні проєкти та заходи задля підвищення обізнаності молоді та інших груп населення із соціально важливих питань.

 

 

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень