A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Патріотична акція на підтримку нашого земляка, військовополоненого Владислава Недобійчука

Дата: 29.06.2023 12:52
Кількість переглядів: 36

28 червня, у День Конституції України, жителі Джулинської територіальної громади підтримали родину Владислава Недобійчука із Джулинки! Понад 100 учасників нашої громади долучилися до патріотичної акції на підтримку нашого земляка, військовополоненого Владислава Недобійчука (НГУ «Кінолог») та гарнізону МАРІУПОЛЬ. Такі заходи відбуваються у багатьох містах і селах України! 13 місяців полону. 13 місяців чекає мама, тато, родина, друзі, уся наша громада! Ми віримо і сподіваємося, що наші благання, наші молитви будуть почуті. На заході були присутні рідні бранця Владислава Недобійчука – тато Василь, мама Наталія, бабуся Лариса Чемус, тітка Тамара Пероговська, брат Віталій Чернега.

 
Із побажаннями миру та Перемоги, у день відзначення Основного Закону України, голова громади Петро Швець звернувся до українського суспільства, всіх причетних установ і відомств щодо допомоги у вирішенні питання якнайскорішого повернення додому Владислава. А також подякував батькам за гідне виховання патріота України. Від імені учасників патріотичної акції, матері Наталії Григорівні, Петро Васильович подарував Державний Прапор України, підписаний жителями громади в підтримку Владислава. Слова подяки усім, хто підтримав патріотичний забіг, висловила мама нашого Героя Наталія Недобійчук та подарувала прапор 12 бригади оперативного призначення «Маріуполь» Національної Гвардії України Східного оперативно-територіального об’єднання та значки «Маріуполь - це УКРАЇНА».
Організатори заходу щиро дякують усім, хто взяв участь у легкоатлетичному і вело пробігу, хто підтримав родину нашого Владислава. Працівникам культури за змістовне проведення, поліцейським громади та адміністрації центру первинної медико-санітарної допомоги за гарний супровід учасників заходу. Віримо, що наші благання та добрі наміри обов'язково будуть почуті. І сподіваємось, що скоро мати і батько обіймуть свого сина.
Бажаємо миру і злагоди кожній родині, усій Україні! Бережіть себе, допомагайте Збройним Силам України!
Чекаємо усіх Героїв додому, з Перемогою! Слава Україні! Героям Слава!!!

                                                                  Із фейсбук сторінки КЗ "Джулинський центр культури і дозвілля"

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень