A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Проведено підсумкове засідання Ради освітнього округу Джулинської територіальній громади

Дата: 09.06.2023 23:08
Кількість переглядів: 46

  На завершення 2022-2023 навчального року відділом освіти, культури і спорту 09 червня проведено підсумкове засідання Ради освітнього округу Джулинської територіальній громади, у якому брали участь директори закладів загальної середньої та дошкільної освіти, заступники директорів з навчально-виховної та виховної роботи, директор ІРЦ, директор НРЦ та його заступник, працівники відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради.

 

На підсумкове зібрання Ради запрошено першого заступника сільського голови Ніну КРАВЕЦЬ, заступника сільського голови Миколу ГРАБЧАКА, які висловили вдячність працівникам освітянської галузі за надання якісних послуг у непростих умовах воєнного стану та повітряних тривог, широку волонтерську діяльність, сприяння розвитку творчих обдарувань здобувачів освіти через різноманітні конкурси та предметні олімпіади.
Засідання Ради розпочато урочистим виконанням Державного Гімну України. Освітяни вшанували пам'ять загиблих захисників, які віддали своє життя за Незалежність України під час російської агресії проти України, хвилиною мовчання. Начальник відділу освіти, культури і спорту висловила вдячність 29 працівникам галузі, які нині боронять Україну від ворожої навали. З ініціативи Ради округу Захисникам-колегам надіслано Лист вдячності, який зачитав голова Ради округу Михайло ШЕВЧУК. Педагоги, батьки та учні зичать освітянам якнайшвидшого повернення у стіни закладів освіти з Перемогою України. Руслана РУДЕНКО, начальник відділу освіти, культури і спорту проінформувала учасників зібрання про підсумки господарсько-фінансової діяльності ВОКС, закладів та установ освіти Джулинської територіальної громади у ІІ півріччі 2023 року та підготовку безпечного освітнього середовища до роботи у новому 2023-2024 навчальному році. Питання діяльності методичної служби освітнього округу Джулинської територіальної громади у 2022-2023 навчальному році розкрили голови методичних формувань: Наталія МИКИТЮК, голова методичного об’єднання учителів суспільно-гуманітарного циклу, виступила про інноваційну діяльність учителів суспільно-гуманітарного циклу закладів загальної середньої освіти; Катерина ГЕРАСИМЧУК, голова методичного об’єднання закладів освіти з питань виховної роботи, закцентувала увагу на реалізації завдань Стратегії національно-патріотичного виховання, забезпечення розвитку творчих обдарувань здобувачів освіти через залучення до конкурсів та проєктної діяльності; Ганна ДУМАНСЬКА, голова методичного об’єднання працівників закладів дошкільної освіти, розкрила питання освітніх втрат і здобутків дошкільної галузі Джулинської громади. Розгляд актуальних питань супроводжувався презентаційними матеріалами з досвіду діяльності педагогічних працівників.
На завершення засідання Ради випускниця Джулинського ліцею Анастасія Сабірова виконала пісню-побажання із символічною назвою «Мирна Україна». Тож відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, Рада освітнього округу зичить усім вихованцям та учням закладів освіти. батькам та педагогічним працівникам зустріти новий 2023-2024 навчальний рік під мирним небом України, яка здобуте Перемогу над ворогом. Усе буде Україна!
Руслана Руденко, начальник ВОКС
 
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень