A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Заходи до Дня захисту дітей у закладах освіти Джулинської громади

Дата: 05.06.2023 11:00
Кількість переглядів: 35

До Дня захисту дітей у закладах освіти було організовано та проведено ряд заходів, які сприяли створенню належних умов для інтелектуального, духовного, фізичного розвитку, здійснення національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.

  У Берізкобершадській філії Джулинського ліцею Джулинської сільської ради проведено ряд заходів: спортивні ігри, змагання, естафети, конкурси, виставка малюнків, малюнки на асфальті, флешмоби. 30 травня для дітей 1-9 класів організовано фізкультурно - оздоровчі заходи «Рух це здорово». Для нушенят проведено спортивні змагання «Старти надій», ігри: «Лови не лови», «Обманний м'яч», «Хто більше». Учні 5-9 класів грали у волейбол, проводили естафети. Класними керівниками 5-8 класів організовано виставку дитячих малюнків «Я намалюю на папері щасливу дитину». Нушенята малювали малюнки на асфальті «Діти - квіти України». Для всіх учнів школи організовано флешмоб «Розширюємо коло друзів"

  У Тирлівській філії Шляхівського ліцею імені Героя Соціалістичної Праці Кузика Г.Й. було проведено такі заходи: розвага «Хай сонцю і квітам всміхаються діти» - 1 кл., ігри «Співанкова райдуга дитинства» -2 кл., ігротусовка «Сяйте усмішки сонцем зігріті. Миру і щастя всім дітям на світі» - 3-4 кл., година спілкування «Чарівна країна дитинства» -5кл., челенджі дитячих розповідей «Я і моя сім’я» -6 кл., «Хай буде мирним небо» - 7кл., фотоколаж «Світлішає на світі, коли радіють діти» -8кл., година спілкування «Шлях до себе» - 9кл., рухливі ігри на свіжому повітрі з учнями 1-4 класів, спортивні змагання «Швидкі та спритні» з учнями 5-9 класів.

  У Серединському ліцеї імені В.М.Думанського було заплановано і проведено наступні заходи: розважальна програма «Ми діти сильної країни – України»,  вікторина «Дитинства чисте джерело», конкурс малюнків на асфальті «Моє щасливе дитинство», пізнавально-розважальна екскурсія на природу з рухливими іграми та цікавими забавами.

  У М’якохідській гімназії Джулинської сільської ради організовано наступні заходи: година спілкування «Ми діти сильної країни – України»; квест «Дитинство має право на життя»; пікнік «Веселка відкриттів».

  У Джулинському навчально-реабілітаційному центрі підготовлено заходи: екскурсія дітей до Джулинської школи мистецтв; флешмоб «Ми діти сильної країни України».

  У Тернівському ліцеї Джулинської сільської ради створено онлайн фотовиставку «Ми діти сильної країни - України»; проведено в 1 – 11 класах під гаслом «Щаслива дитина – успішна країна» спортивні змагання, круглі столи, ігри, руханки, квести, фест «Козацькі вареники»; екскурсії на природу «Душа природи – душа добра»; екологічну стежинку «Діти – квіти України». Посилання на висвітлення інформації в соціальній мережі «Фейсбук».

   У Теофилівській філії Шляхівського ліцею імені Героя Соціалістичної Праці Кузика Г.Й. організовано: виставку дитячих книг «Казкове дитинство»; конкурс малюнків «Дитинство без війни»; рухливі ігри, конкурси «Нація здорових дітей»; вручення подарунків «BOX-сюрприз» меценатами.
  У Шляхівському ліцеї імені Героя Соціалістичної Праці Кузика Г.Й. проведено: захід «Ми діти сильної країни – України» (проведено спільно із закладом культури та сільською бібліотекою); фоточелендж «Ми за мир»; спортивно-розважальні змагання «Діти – майбутнє України»; малюнок на асфальті «Світ щасливого дитинства», пізнавальний пікнік «Веселка відкриттів»; челендж «Світ любові і добра»; круглий стіл «З Україною в серці»; велозаїзд «Рух – це здорово».

   У рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей організовано флешмоб із здобувачами освіти 4-х класів Джулинського ліцею до Всеукраїнського фізкультурно - оздоровчого заходу серед учнів «Рух – це здорово».  З метою попередження нещасних випадків, травмувань у літній анікулярний період дружиною юних рятувальників-пожежників «Вогнеборці» Джулинського ліцею Джулинської сільської рали проведено показовий тематичний виступ «Правила безпеки знай – літні канікули зустрічай!» (здобувачі освіти 9-10 класів). Хореографічний колектив «KVEST» Джулинського ліцею Джулинської сільської ради гостинно прийняв на своїй сцені Центр естетичного виховання Вінницької обласної ради. Квестовці з великою радістю отримали запрошення виступити поряд із іншими талановитими учасниками концертної програми «Дитина – це любов, що стала зримою!». Хореографічний колектив «Квест» - дипломат обласного фестивалю учнівської та вчительської творчості «Проліски надії – 2023», тому і презентував, як переможець, танцювальну композицію «Єдність» та «Ой, там на горі».

  У ЗДО «Сонечко» с.Серединка здійснені заходи: традиційно дітей під веселу музику запросив на ігровий майданчик Ведмідь. Діти разом з ним мандрували по локаціях, де їх чекали цікаві конкурси та завдання. Діти отримали масу задоволення. Додому поверталися з чудовим настроєм. У цей день діти отримали солодощі від меценатів та відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради.

У ЗДО «Веселка» с. Шляхова Джулинської сільської ради проводилися різноманітні заходи: конкурси, розваги, малюнки на асфальті. Привітали дітей солодкими подарунками, які надали Джулинська сільська рада. Подарували діткам повітряні кульки та привітали зі святом. Також сюрпризом була зустріч з казковим «Ведмедем», який подарував діткам гарний настрій. А на завершення свята написали слова «Ми за мир».

У ЗДО «Веселка» с. Березівка до Дня захисту дітей проводилися різноманітні заходи: конкурси, тематичні малюнки на асфальті, виставка плакатів, поробки з пластиліну. Цей день був сповнени розмаїттям яскравих фарб та фантастичних вражень вихованців садочку. Діти в цей день отримали позитивні емоції, гарний настрій, солодкі гостинці та різнобарвні листівки від Джулинської сільської ради.

Наталія Сторожевська, інспектор ВОКС


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень