A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулося підсумкове засідання міжшкільного методичного об’єднання асистентів учителів та практичних психологів Джулинської ТГ

Дата: 30.05.2023 16:55
Кількість переглядів: 30

25 травня відбулося підсумкове засідання міжшкільного методичного об’єднання асистентів учителів та практичних психологів Джулинської ТГ у формі звітної наради «Про підсумки роботи методичного об`єднання асистентів учителів та секції практичних психологів».

Під час засідання голова МО асистентів учителів Мирослава Вікторівна Усатюк, асистент учителя Берізкобершадської філії Джулинського ліцею у формі методичної панорами проаналізувала роботу методичного об`єднання за 2022-2023 навчальний рік.

Відеопрезентацію з аналізом роботи секції практичних психологів за 2022-2023 навчальний рік здійснила Наталія Миколаївна Сторожевська, голова секції практичних психологів.

Учасники МО ділилися досвідом та можливостями використання інструментарію для роботи з педагогами, дітьми та їх батьками. У ході зустрічі було розглянуто питання впливу сьогодення на психологічний стан та вчинки дорослих та дітей, пріоритетом були діти з особливими освітніми потребами, наголошено на необхідності розуміти, зберігати та розширювати їх потенціал та можливості.

По корекційні роботі з дітьми з ООП в умовах загальноосвітнього навчального закладу доповіла Інна Борисівна Палєйкіна , асистент учителя Тернівського ліцею.

Олена Миколаївна Кузьменко, асистента учителя Шляхівського ліцею запросила до диспуту «Виховний аспект в освітньому просторі сучасної школи з дітьми інклюзивної форми навчання».

Соціальний педагог Джулинського ліцею, Ірина Михайлівна Марущак підготувала та провела психологічний тренінг з присутніми «Психологічне забезпечення освітнього процесу та психологічна допомога в умовах воєнного стану» для використання та врахування у роботі.

Протягом року в закладах освіти здійснювалась психологічно-просвітницька діяльність серед усіх учасників освітнього процесу з питань збереження їхнього психічного здоров’я і соціального благополуччя в сучасних умовах, пов’язаних із війною, поділилася техніками застосування з даного питання Людмила Миколаївна Прокопенко, практичний психолог Шляхівського ліцею.

Обговоривши актуальні питання члени МО мали змогу підсумувати та спланували роботу засідань МО на наступний навчальний рік.

Наталія Сторожевська, голова секції практичних психологів закладів освіти Джулинської ТГ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень