A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася щомісячна онлайн-нарада керівників закладів культури, бібліотек та школи мистецтв громади

Дата: 24.05.2023 22:14
Кількість переглядів: 30

24 травня 2023 року відбулася щомісячна онлайн-нарада керівників закладів культури, бібліотек та школи мистецтв громади.

Начальник ВОКС Руслана Руденко узагальнила організаційно-масову, волонтерську роботу  кожного закладу культури  громади у травні 2023 року,  акцентувала увагу на висвітлення інформації щодо проведених заходів на  соціальних сторінках  закладів та філій, спонукала присутніх на активне обговорення планування культурно-мистецьких заходів у червні 2023 року, зокрема до Дня захисту дітей.

   Головний спеціаліст ВОКС Ольга Яценко підкреслила важливість просвітницької, комунікативної діяльності закладів, проведення комплексу тематичних онлайн-заходів для широкої аудиторії, виконання розпорядчих листів, наказів МКіП, управління культури Вінницької ОВА, відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради щодо поширення інформаційних матеріалів про кібербезпеку під час війни, використання та обіг піротехнічних виробів у закладах культури, про врахування у роботі Постанови ВР України щодо засудження рашизму, що лежить в основі політики російської федерації.

Лариса Заміхора, інспектор ВОКС, звернулася до керівників з проханням підготувати інформаційну довідку описового характеру про найважливіші об’єкти історичної та культурної спадщини Джулинської територіальної громади для створення банку спільної спадщини українського і польського народів. Юлія Буркан, директор КЗ “Джулинська публічна бібліотека”, підвела підсумки роботи  бібліотечних закладів Джулинської ТГ у квітні-травні щодо відзначення пам’ятних дат і ювілеїв. Присутні спільно визначили пріоритетні завдання галузі культури на червень 2023 року та організаційні заходи щодо відзначення Дня захисту дітей у кожному селі громади.

                                                                               Ольга Яценко, головний спеціаліст ВОКС


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень