A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулося засідання методичного об'єдння з питань виховної роботи ЗЗСО Джулинської ТГ

Дата: 24.05.2023 08:48
Кількість переглядів: 27

22 травня у дистанційному форматі відбулося засідання методичного об'єдння з питань виховної роботи ЗЗСО Джулинської ТГ, яке об’єднало заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів. На зібранні розглядалися питання підсумків роботи за 2022-2023 навчальний рік.

 

Герасимчук К.С., заступник директора з ВР Джулинського ліцею, голова МО з питань виховної роботи ЗЗСО Джулинської ТГ, познайомила присутніх із розпорядчими документами Міністерства освіти і науки України, Департаменту гуманітарної політики та Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами.

«Про національно-патріотичне виховання як засіб становлення самодостатнього громадянина-патріота України» розповіла заступник директора з ВР Шляхівського ліцею Прокопенко Л.М. А також Людмила Миколаївна поділилася досвідом щодо порядку розслідування нещасних випадків з учасниками освітнього процесу, продемонструвала алгоритм дій та оформлення документації у разі травмування школярів.

Проаналізувала роботу Учнівської ради Джулинської ТГ та її вплив на розвиток учнівського самоврядування заступник директора з ВР Тернівського ліцею, голова секції педагогів-організаторів Пастух О.В.

Чапалда М.Л., педагог-організатор Джулинського ліцею, провела майстер-клас із використання програми Canva як платформи графічного дизайну. Наочно продемонструвала можливості програми щодо створення презентацій, логотипів, емблем тощо.

Із заключним словом виступила голова МО з питань виховної роботи Джулинської ТГ Герасимчук Катерина Сергіївна, яка підвела підсумки зустрічі та роботи МО у 2022-2023 н.р.

Поза всяким сумнівом, засідання сприяло збагаченню досвіду, згуртуванню освітнього округу Джулинської ТГ, дієвим поштовхом для втілення нових та цікавих ідей.

Герасимчук Катерина,

голова методичного об'єднання

з питань виховної роботи ЗЗСО Джулинської ТГ.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень