A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Своєчасна та необхідна допомога для Захисників

Дата: 23.05.2023 09:20
Кількість переглядів: 48

Ніяких слів не вистачить, щоб повною мірою висловити подяку усім людям, які долучилися благодійністю до збору коштів на тепловізор для наших Захисників. За тиждень нам вдалося зібрати 75 тисяч гривень! Ми, українці, унікальні! Унікальні своєю добротою, щирим серцем, взаємною підтримкою, міцною вірою у Перемогу України! 8 травня на прохання матері Захисника Любові Дроголь ми оголосили збір коштів, а вже 19 травня передали придбаний тепловізор голові громади Петру Швецю, який доставив прилад нічного бачення до воїнів.

Понад 150 людей з усієї громади долучилися благодійною гривнею, щоб наш Захисник Ярослав Дроголь та його побратими мали можливість більш ефективно протистояти ворогу, а також відчули домашню підтримку з тилу.

Звіт про грошові надходження та скріни карти Приватбанку було опублікувано на сторінці фейсбуку від 8 травня. Всього надійшло на картку благодійних коштів 43 900 грн, готівкою - 25 350 грн та 160 $.

Від щирого серця дякую усім людям за своєчасну і таку необхідну допомогу для Захисників, а також за особисту довіру. Нехай повернеться Вам добро здоров'ям, благополуччям, щедрими руками допомоги в потрібну годину! Слава Україні!

Руслана Руденко, начальник ВОКС


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень