A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Квіти перемоги: стартував благодійний проєкт для українських шкіл

Дата: 05.05.2023 16:55
Кількість переглядів: 32

Розпочався другий етап Всеукраїнського соціального проєкту для дітей з озеленення українських шкіл Flowers4school.  Цього року проєкт розрахований тільки на заклади загальної середньої освіти. Його мета — перетворити кожну школу на квітучий парк, де діти вивчатимуть природу та відновлюватимуть ментальне здоровʼя. Організатори благодійної ініціативи планують висадити по 10 тисяч тюльпанів у кожній школі України.


За перший етап проєкту, у 2022 році, закуплено понад 5 млн цибулин весняних квітів, які висаджені у 10 082 навчальних закладах. До озеленення шкіл долучилися громади 119 районів із 24 областей.
Проєкт “Квіти для школи” має не лише естетичну цінність, а й важливу освітньо- психологічну роль, адже висаджування рослин і догляд за ними позитивно впливає на психічний стан, знижуючи рівень стресу в дітей різного віку. Такий метод, наприклад, інтегрований у шкільну систему Нідерландів і дає гарні результати.
Як кожній школі зібрати 10 тис. тюльпанів?
1. Перейдіть на сайт Flowers4school за лінком https://flowers4school.com/
2. Натисніть кнопку “знайти школу”. У полі пошуку знайдіть свою школу і натисність “Підтримати”. 10 гривень внеску
= 1 цибулина.
3. Щоб швидше зібрати кошти на 10 000 цибулин для своєї школи, натисніть “Про школу” і скопіюйте посилання на цю сторінку.

Відправлення цибулин квітів буде здійснюватись в період жовтня-листопада 2023 року напряму на адрес школи. Перед відправкою школу будете завчасно повідомлено. В кожній школі є контактна особа, через яку буде здійснюватись відправка та контроль. Після того як школа отримає свій бокс з цибулинами, необхідно зробити фотозвіт посадки цибулин, яку будуть здійснювати учні під наглядом вчителів. Усі матеріали необхідно буде публікувати в соціальних мережах під хештегом #квітидляшколи. А основний результат побачимо весною 2024 року, коли всі школи України будуть в тюльпанах.
Приклад посилання:
https://flowers4school.com/kramatorska-gimnaziya-№13-kramatorskoї-miskoї-radi-doneczkoї-oblasti/
1. Поділіться посиланням на свою школу в соцмережах школи, вчителів, спільних групах випускників, батьківських комітетів та ін., щоб якнайбільше людей підтримали вашу школу і ви досягнули цілі.
Увага: Заохочуйте всіх брати участь у цій ініціативі й переказувати кошти не лише на свій навчальний заклад, а й загалом на школи України, адже діти у прифронтових і щойно звільнених територіях як ніхто потребують краси й нашої турботи.
Обов’язково прочитайте всю додаткову інформацію про проєкт тут -  https://flowers4school.com/questions-and-answers/
Контактна пошта для зв`язку: school@flowers4school.com

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень