A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Щомісячна онлайн-нарада ВОКС із керівниками ЗДО

Дата: 12.05.2023 19:21
Кількість переглядів: 38

На черговій щомісячній онлайн-нараді, яка відбулася 12.05.2023, керівники ЗДО спільно вирішували питання організованого завершення 2022/2023 навчального року у період воєнного стану, формування графіків відпусток працівників дошкільної освіти, організацію літнього періоду. 

 

 Руслана Руденко, начальник ВОКС, звернула увагу директорів ЗДО на дотримання вимог законодавства щодо роботи закладів дошкільної освіти, облаштування внутрішнього простору приміщень укриттів, яке має бути комфортним, містити все необхідне обладнання для організації освітнього процесу, підкреслила важливість створення освітнього середовище, в якому перебувають дошкільники в нових соціальних умовах воєнного стану, яке має бути не лише безпечним, а й інформативним, цікавим, змістовним.

Ольга Яценко, головний спеціаліст ВОКС, акцентувала увагу на врахування Методичних рекомендацій щодо організації освітнього процесу в ЗДО в літній період та створення різних ігрових осередків (куточок творчості, читання, експериментування тощо), з метою залучення дітей до різних видів діяльності.

Людмила Ляшевська, головний бухгалтер, ознайомила з графіком проходження працівниками закладів дошкільної освіти профілактичних медичних оглядів.

Наталія Рибак, головний спеціаліст ВОКС, надала розяснення щодо підготовки мобілізаційних планів у ЗДО.

 Директор ЗДО с.Джулинка Ганна Думанська, яка 03.05.2023 долучилася до освітянського віче «Оновлення змісту дошкільної освіти шляхом забезпечення якості та доступності», організованого Управлінням Державної служби якості освіти у Вінницькій області, розповіла про розвиток зовнішньої системи якості дошкільної освіти та розроблений Порадник для директора ЗДО.

Ольга Яценко, головний спеціаліст ВОКС

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень