A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбувся територіальний етап Всеукраїнського Фестивалю-огляду «Ватра» серед закладів освіти Джулинської ТГ

Дата: 07.05.2023 20:26
Кількість переглядів: 60

Мудрість, шляхетність, відвага – головний зміст конкурсних відеоробіт територіального етапу Всеукраїнського Фестивалю-огляду «Ватра», який цьогоріч проходив 5 травня у рамках заходів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для трьох вікових груп (молодша, 6-10 років, середня, 11-14 років, старша, 15-17 років).

 

 Відділ освіти, культури і спорту Джулинської громади за підтримки Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та Вінницького обласного центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій (ВОЦТСКЕ) проводив фестиваль-огляд «Ватра», присвячений Дню Героїв за темами «Слава Героям», «Звитяга Нескорених», «Квітуча моя Україно», «Україна назавжди», що розкривають бачення майбутнього України (наказ ВОКС №96-од від 21.04.2023). До участі у Фестивалі запрошено рої Джулинської громади усіх вікових груп куренів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). На ВОКС надійшло 7 заявок від педагогічних колективів п’яти ліцеїв (Джулинського, Шляхівського, Чернятського, Серединського, Тернівського) та двох філій Джулинського ліцею: Берізкобершадської та Хмарівської. Фестиваль-огляд розкрив мистецькими засобами героїку російсько-української війни та мрію про Україну після Перемоги над ворогами. Відеоролики юних патріотів сповнені духу оптимізму, віри в щасливе майбутнє і нашу Перемогу, захопленням Україною, українцями та воїнами ЗСУ, прославляють захисників України, надихають на майбутні звитяги.

Склад журі територіального етапу фестивалю-огляду «ВАТРА»: Руслана РУДЕНКО – начальник відділу освіти, культури і спорту, голова журі; члени журі: Лариса ЗАМІХОРА – відповідальна за підготовку і проведення конкурсу у громаді, заступники директорів з виховної роботи або педагоги-організатори Джулинського, Шляхівського, Серединського, Тернівського та Чернятського ліцеїв: Катерина ГЕРАСИМЧУК, Людмила ПРОКОПЕНКО, Іванна БАБІЙ, Оксана ЯРОВА, Марина ДЕГТЯРЕНКО.
Від Джулинської територіальної громади в обласному Фестивалі братиме участь рій «Патріот» старшої вікової групи, роботу якого журі одноголосно оцінило найвищими балами - 20 із можливих 20. Переможців Фестивалю-огляду нагороджено грамотою ВОКС за здобуте абсолютне перше місце під час проведення підсумкових урочистостей з нагоди закриття територіального етапу гри «Джура».
Результати оцінювання конкурсних матеріалів Фестивалю від ліцеїв Джулинської ТГ було внесено до протоколу територіального етапу гри «Джура»: І місце – Джулинський ліцей, ІІ – Шляхівський ліцей, ІІІ – Тернівський ліцей, ІV – Чернятський ліцей, V – Серединський ліцей. Відзначено за активну участь творчі роботи філій Джулинського ліцею.
ВОКС дякує усім учасникам Фестивалю, адміністраціям закладів освіти, педагогам-наставникам, батьківській громадськості за високий рівень підготовки роїв до конкурсу «Ватра». Усе буде Україна!
Лариса Заміхора, координатор проведення фестивалю «Ватра» у громаді

                                                       

                           

                           

                         

                          

                           

                              

                            

                         

                           

                          

                          

                           


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень