A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулась обласна онлайн-наради з підготовки та проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 13.04.2023 17:38
Кількість переглядів: 42

«В єдності – сила! В силі – перемога!» - гасло, яке об’єднує усіх учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Працівники відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, заступники директорів з виховної роботи ліцеїв та педагоги, відповідальні за діяльність дитячих куренів, 13 квітня 2023 року стали учасниками обласної онлайн-наради з підготовки та проведення ІІ етапу гри.

 

У ході обговорення організаційних питань презентовано особливості проведення змагань у 2023 році, окреслено напрямки підготовки до обласного етапу. Дано настанови та роз’яснення щодо окремих видів: "Рятівник", "Впоряд", "Ватра". та тих, які цього року будуть проводитися вперше - "Пластун". Організація Гри є важливим індикатором реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання. Тож заклади загальної середньої освіти Джулинської громади активно готуються до територіального етапу молодіжних змагань, який буде проведено у травні. Зростаємо патріотами! Все буде Україна!
Лариса ЗАМІХОРА, координатор гри «Джура» у Джулинській громаді

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень