A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Презентовано швейцарсько-український проєкт «Стаємо сильнішими разом!»

Дата: 13.04.2023 13:36
Кількість переглядів: 67

12 квітня 2023 року працівники відділу освіти, культури і спорту та педагоги закладів освіти Джулинської сільської ради брали участь у прямому ефірі, організованому Міністерством освіти і науки України та швейцарсько-українським проєктом DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

 

Організатори презентували «Нові компетентності вчителя в умовах воєнного стану» – перший напрям ініціативи «Стаємо сильнішими разом!»
«Нові компетентності вчителя в умовах воєнного стану» – один із шести напрямів ініціативи, в межах якого для освітян планують провести тренінги про ненасильницьку комунікацію та інтеграцію дітей з-поміж ВПО.
У презентації брали участь: Андрій Вітренко, заступник міністра освіти і науки України; Валентина Полторак, менеджерка швейцарсько-українського проєкту DECIDE; Марія Гриньова, національна експертка проєкту DECIDE; Олена Солнцева, експертка проєкту DECIDE; Діана Карпенко, експертка проєкту DECIDE.
Модерувала онлайн-презентацію Анна Грищенко, експертка проєкту DECIDE та координаторка ініціативи. В ефірі команда проєкту DECIDE зокрема презентовано психологічні аспекти самодопомоги педпрацівникам в умовах війни та про педагогічні аспекти роботи з дітьми, які опинилися в умовах війни.
Онлайн-трансляція відбулася на Facebook-сторінках Міністерства освіти і науки України та швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти». Сайт ініціативи за посиланням.
ДОВІДКОВО
Ініціативу «Стаємо сильнішими разом!» реалізує проєкт DECIDEспільно з Офісом Омбудсмана України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту, Всеукраїнською Асоціацією ОТГ
Всеукраїнська Асоціація ОТГ
01133, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, офіс 500
тел.+380689141735,
е-mail: office@hromady.org
Website: www.hromady.org
Facebook: https://www.facebook.com/LSGA.ATC/
Telegram: https://t.me/aotgnews
Лариса Заміхора, інспектор ВОКС

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень