A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Створюємо молодіжний простір Джулинської громади разом

Дата: 28.03.2023 20:51
Кількість переглядів: 51

Сьогодні відбулася цікава та пізнавальна відеозустріч "Створюємо молодіжний простір Джулинської громади разом" з головою Молодіжної Ради Діаною Скогутовською та лідерами Учнівської ради Джулинської територіальної громади (координатор Учнівської ради Пастух Олена).

 

Учнівський парламент мав змогу ознайомитися з діяльністю Молодіжної ради та почерпнути для себе багато корисної інформації, яка допоможе йому розвивати себе в майбутньому. У ході зустрічі учасники обговорили питання співпраці. Головою Учнівської ради Іриною Горобець було підведено підсумки діяльності УР за минулий квартал.
Також Діаною було проведено міні-лекцію "Від ідеї до реалізації", тому що кожна робота, проєкт починається з ідеї, а вони народжуються із наших знань та умінь. Але потрібно пройти певні етапи, щоб ідею втілити в життя.
Лідерами учнівського самоврядування було створено "Дерево ідей". Обговорено заходи, де вони хотіли б  застосувати свої лідерські здібності або в яких сферах їх проявити. Усі лідери показали себе активними, обмінялися неперевершеними ідеями. Бажаємо вам, щоб ви обов’язково втілили їх в життя, тому що найважливіше для успішного майбутнього нашої країни, щоб ви виросли громадсько-активними людьми. Сподіваємося на подальшу співпрацю із Молодіжною радою. Спільними зусиллями здолаємо всі труднощі, наближаючи Перемогу України!
Пастух Олена, координатор Учнівської ради

                            

                          

                       


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень