A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Створюємо молодіжний простір Джулинської громади разом

Дата: 28.03.2023 20:51
Кількість переглядів: 64

Сьогодні відбулася цікава та пізнавальна відеозустріч "Створюємо молодіжний простір Джулинської громади разом" з головою Молодіжної Ради Діаною Скогутовською та лідерами Учнівської ради Джулинської територіальної громади (координатор Учнівської ради Пастух Олена).

 

Учнівський парламент мав змогу ознайомитися з діяльністю Молодіжної ради та почерпнути для себе багато корисної інформації, яка допоможе йому розвивати себе в майбутньому. У ході зустрічі учасники обговорили питання співпраці. Головою Учнівської ради Іриною Горобець було підведено підсумки діяльності УР за минулий квартал.
Також Діаною було проведено міні-лекцію "Від ідеї до реалізації", тому що кожна робота, проєкт починається з ідеї, а вони народжуються із наших знань та умінь. Але потрібно пройти певні етапи, щоб ідею втілити в життя.
Лідерами учнівського самоврядування було створено "Дерево ідей". Обговорено заходи, де вони хотіли б  застосувати свої лідерські здібності або в яких сферах їх проявити. Усі лідери показали себе активними, обмінялися неперевершеними ідеями. Бажаємо вам, щоб ви обов’язково втілили їх в життя, тому що найважливіше для успішного майбутнього нашої країни, щоб ви виросли громадсько-активними людьми. Сподіваємося на подальшу співпрацю із Молодіжною радою. Спільними зусиллями здолаємо всі труднощі, наближаючи Перемогу України!
Пастух Олена, координатор Учнівської ради Фото без опису

                           Фото без опису 

                           Фото без опису

                        Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень