A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Поезія завжди єднає!

Дата: 23.03.2023 15:12
Кількість переглядів: 60

22 березня на базі Джулинської  публічної бібліотеки відбулося засідання територіального літературно-мистецького об'єднання "Світлиця". Захід проведено з нагоди до Всесвітнього дня поезії, він зібрав шанувальників поетичного слова Джулинської громади. Відкрила засідання начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко, звернувшись до присутніх з вітальними словами. Не секрет, що саме трагічні події надихають людей творити. Українці не стали винятком. Війна сьогодні постає в картинах, книгах, поезії. Розпочав захід Олег Бабій, презентувавши свою нову книгу «Понівечена Весна», презентацію якої планує провести найближчим часом.

Подарували свої патріотичні поезії, які розчулили до сліз: Наталія Ярмійчук-Запорожець, Валентина Добровольська, Ольга Іванова, Наталія Рибак, Надія Івасик, Олександр Ціхач. На заході був презентований вірш «Жила собі людина…» дебютантки Ганни Концебовської, який не залишив нікого байдужим. На засіданні з теплом і вдячністю згадали про творчість поетів-земляків: Ольгу Трохименко, Зою Герун, Леоніда Пяташа, Віктора Цимбала. Світлим, добрим спомином для присутніх залишились вірші Тамари Морус, якої, на жаль, вже немає.

Вдячними слухачами були на заході: Олексій Степовий, Лариса Заміхора, Любов П’яткевич, Галина Василюк, Алла Козак, Сергій Хмільовский. Засідання пройшло у теплій, затишній атмосфері. Своїми враженнями про зустріч поділилися: Олексій Степовий, Лариса Заміхора, Лариса Трохименко. Засідання організовано і проведено директором Джулинської публічної бібліотеки Нелею Шкурат і бібліотекарем Катериною Рибак. Поезія – це найпрекрасніше в людині, що єднає всіх для утвердження цього прекрасного в житті. Любімо поезію, відчуваймо її гармонію, дихаймо нею, аби змінювати світ на краще!

З фейсбук-сторінки комунального закладу "Джулинська публічна бібліотека"

 

                               

                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень