A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Співають птахи у гаях – на крилах несуть ПЕРЕМОГУ!

Дата: 17.03.2023 09:29
Кількість переглядів: 48

Чи знаєте ви, чому так нині голосно співають птахи у селах Джулинської громади? Так вони дякують дітям та дорослим за дієву допомогу взимку. Недарма ж учні та вчителі усіх 14 закладів освіти доєдналися до Всеукраїнської природоохоронної акції «Годівничка». Мета акції: проведення широкої просвітницької роботи та практичних дій з охорони та збереження орнітофауни, розвиток гуманного ставлення до птахів, мотивація до їх охорони. На розгляд журі територіального етапу надійшло 67 різноманітних творчих робіт дітей та вчителів.

Конкурс проходив за такими номінаціями серед учнів: конкурс на кращу годівничку; конкурс на кращий малюнок, фотороботу, поробку; конкурс на кращий вірш, оповідання про птахів; конкурс на кращу листівку про зимуючих птахів.

Номінації серед вчителів: конкурс на кращий сценарій свята зимуючих птахів; конкурс на кращу розробку заняття про птахів. Журі відзначило призовими місцями 50 робіт юних вихованців, їх батьків та наставників.

Відділ освіти, культури і спорту дякує педагогічним колективам за формування у дітей екологічної свідомості, почуття поваги до природи рідного краю! Співають птахи у гаях – на крилах несуть ПЕРЕМОГУ!

Лариса ЗАМІХОРА, відповідальна за проведення конкурсу

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень