A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася онлайн-нарада із керівниками ЗДО

Дата: 10.03.2023 17:15
Кількість переглядів: 53

     На щомісячній онлайн-нараді, яка відбулася 10.03.2023, керівники ЗДО радилися, які заходи запровадити, щоби активізувати роботу по охопленню якнайбільшої кількості дітей дошкільною освітою.

 

 Начальник ВОКС Руслана Руденко розповіла про організацію роботи закладів дошкільної освіти Джулинської громади у березні 2023 року. Повідомила про підготовку до відновлення очного формату освітнього процесу у ЗДО с.Тирлівка. 

Акцентувала увагу присутніх на  вивчення нових нормативно-правових документів МОН України в галузі дошкільної освіти у лютому-березні 2023 року. Зокрема, звернула увагу на посилення пожежної та техногенної безпеки, попередження надзвичайних ситуацій на об’єктах закладів дошкільної освіти, на законодавчі зміни з вересня 2023 року у організації атестації педагогічних працівників, проведення роз’яснювальної роботи серед працівників, батьків, дітей щодо уникнення поширення агресивної субкультури "ПВК "Редан"", забезпечення участі працівників дошкільної освіти у Всеукраїнському методологічному семінарі  «Використання інноваційних технологій у взаємодії з дітьми дошкільного віку».

Головний спеціаліст ВОКС Ольга Яценко підвела підсумки аналітичного моніторингу  виконання норм харчування за лютий 2023 року, підкреслила важливість створення умов  щодо організації безпечного та якісного харчування дітей у закладах дошкільної освіти Джулинської сільської ради з  додержанням нормативних  вимог. Надала рекомендації щодо висвітлення участі ЗДО Джулинської ТГ у ІІІ Міжнародному занятті доброти.

Присутні знаходили вирішення актуальних господарських питань щодо закупівлі продуктів харчування та здійснення економії у використанні електроенергії.

 

Ольга Яценко, спеціаліст ВОКС

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень