A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Сорок хромбуків для освітян Джлинської ТГ у рамках реалізації державного проєкту «Ноутбук кожному вчителю»

Дата: 12.03.2023 21:43
Кількість переглядів: 45

Освітяни Джулинської територіальної громади отримали 40 хромбуків у рамках реалізації державного проєкту «Ноутбук кожному вчителю», які Україна отримала у межах домовленостей МОН України з компанією Google за підтримки ЮНЕСКО.

 

8 березня перший заступник голови громади Ніна Кравець отримала сертифікат на отримання хромбуків для педагогів Джулинської громади у Вінницькій обласній військовій адміністрації, де відбувся захід за участю міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета та начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова.
9 березня делегація освітян Джулинської ТГ, яку очолював голова громади Петро Швець, директори ліцеїв, гімназій та навчально-реабілітаційного центру отримали хромбуки у Гайсинській районній військовій адміністрації. Цього дня начальник ОВА Сергій Борзов передав 476 хромбуків для 105 шкіл та 4 закладів інтернатного типу обласного підпорядкування в Гайсинському районі.
Отримані хромбуки оснащені спеціальною операційною системою Chrome OS, що надає широкі можливості для організації освітніх, зокрема адміністративних, процесів в онлайн-форматі, що зможе на практиці забезпечити більш швидкий перехід на електронний документообіг у системі освіти. Для повноцінної роботи пристрою необхідне підключення до Інтернету.
Для реалізації цього проєкту, здійснення необхідних налаштувань для роботи в спільному середовищі Google Workspace for Education відповідальний користувач, що отримав пристрій в користування, має ознайомитися із відеоінструкцією та пройти навчання щодо роботи з програмно-апаратними інструментами Google.
Руслана Руденко,
начальник ВОКС
 

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень