A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Онлайн-нарада ВОКС із керівниками ЗЗСО, НРЦ, ІРЦ громади

Дата: 05.03.2023 20:18
Кількість переглядів: 48

3 березня керівники закладів освіти та їх заступники зібрали в онлайн-форматі на нараду, організовану відділом освіти, культури і спорту. На початку зустрічі учасники переглянули відеопрезентацію до 200-річчя від дня народження Костянтина Ушинського. Начальник ВОКС Руслана Руденко повідомила про основні завдання галузі освіти (за результатами онлайн-наради управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА, проведеної 01.03.2023, а також підвела підсумки господарської та організаційної роботи відділу освіти, культури і спорту у лютому 2023 року.

Головний спеціаліст Наталія Рибак повідомила про здійснення замовлення підручників для 1 класу закладів загальної середньо освіти, надала інформацію щодо оцифрування трудових книжок працівників галузі освіти, повідомила про необхідність здійснення закладами загальної середньої освіти першої звірки замовлення на виготовлення свідоцтв про здобуття освіти.

Головний спеціаліст Ольга Яценко інформувала про хід атестації та стан роботи експертної комісії щодо вивчення діяльності педагогічних працівників та керівних кадрів, які атестуються у 2023 році.

Інспектор Лариса Заміхора інформувала про підсумки проведення предметних учнівських олімпіад та тематичних творчих конкурсів за січень-лютий 2023 року.

Учасники наради переглянули презентації, підготовлені працівниками ВОКС, окреслили основні завдання галузі освіти на березень. 

 

                                        

                                                                                

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень