A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулась зустріч з начальником відділу забезпечення заходів пожежно-профілактичної роботи у Гайсинському районі центру забезпечення діяльності головного управління ДСНС України у Вінницькій області

Дата: 02.03.2023 09:24
Кількість переглядів: 62

28 лютого до Джулинського ліцею завітав Осадчий Олександр Петрович, начальник відділу забезпечення заходів пожежно-профілактичної роботи у Гайсинському районі центру забезпечення діяльності головного управління ДСНС України у Вінницькій області, разом із фахівцями: Вихристюком Русланом Володимировичем, Кольцовим Андрієм Сергійовичем та Мельником Сергієм Ігоровичем.

У співпраці із Шкуратом Сергієм Володимировичем, начальником місцевої пожежної охорони Джулинської ТГ, та водіями-пожежниками Макарчуком Василем Івановичем і Череушенко Степаном Миколайовичем у рамках "Великої перерви" провели наочні заняття. Найголовнішим подарунком стала справжнісінька пожежна машина, на якій приїхали працівники пожежної охорони до дітей на територію школи та продемонстрували її спорядження й інвентар. Захопленню дітей не було меж! І дітлахи, і гості переконані — знання з основних правил пожежної безпеки найкраще засвоюються через ігрову діяльність. Учасники шкільної дружини юних пожежників-рятувальників були зацікавлені побаченим, активно реагували на дії пожежних, ставили багато цікавих запитань і отримували змістовні відповіді.

Зустріч із працівниками ДСНС України для учнів Джулинського ліцею продовжилась у класі безпеки. Рятувальники нагадали дітям елементарні правила безпеки, як діяти під час «Повітряної тривоги», обговорили які види небезпечних ситуацій існують і як діяти при їх виникненні, закріпивши перелічені теми переглядом цікавих мультфільмів про безпеку та песика Патрона. Із використанням друкованої продукції від Дитячого фонду ООН (Unicef) та інших наочних матеріалів учасники заходу мали змогу познайомитись із зразками вибухонебезпечних предметів та дізнатися, що треба робити у разі їх знаходження.

Так, цього дня спільними зусиллями рятувальників і освітян вдалося влаштувати для малечі захід, що надав їм заряд позитиву та допоміг озброїтись міцними знаннями у сфері безпеки.

Катерина Герасимчук,

заступник директора з виховної роботи Джулинського ліцею


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень