A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулося методичне об`єднання вчителів технологічного, спортивно-естетичного циклів

Дата: 22.02.2023 22:35
Кількість переглядів: 38

"Військово-фізична підготовка громадян України в умовах воєнного стану" - тема семінару вчителів фізичної культури та предмету "Захист України", що відбувся 21 лютого на базі Чернятського ліцею.

 

 
Учасників семінару привітали учні початкових класів. Психологічний тренінг "Життя - найцінніший дар" провела з присутніми практичний психолог Оксана Кравець. Учителі відвідали урок фізичної культури в 5 класі та захисту України в 11 класі, які провів Ломачинський Василь Володимирович. Вчитель поділився методикою проведення уроків фізичної культури в 5 класі НУШ за новою програмою. Учні 11класу вчились розбирати і складати автомат, тренувались в одноманітності прицілювання з пневматичної гвинтівки.
Голова секції вчителів фізичної культури Юрій Микитюк наголосив, що важливим завданням вчителя для сприяння зростанню рівня функціонального стану та фізичної підготовленості учнів 5-6 класів є врахування вікових особливостей та сенситивних періодів розвитку.
Голова методичного об`єднання В'ячеслав Танасійчук розповів присутнім про проєкт Концепції військово- фізичної підготовки учнів на уроках предмету "Захист України". Учасники семінару обговорили необхідність 'тісної співпраці вчителів фізичної культури та захисту України задля забезпечення готовності громадян України до захисту держави.
 
В'ячеслав Танасійчук,
голова методичного об`єднання
вчителів технологічного,
спортивно-естетичного циклів

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень