A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася щомісячна онлайн-нарада керівників закладів культури та бібліотек Джулинської ТГ

Дата: 22.02.2023 17:27
Кількість переглядів: 52

21 лютого відбулася щомісячна онлайн-нарада керівників закладів культури та бібліотек. Начальник ВОКС Руслана Руденко інформувала про виконання організаційно-масової та волонтерської роботи закладів культури громади у січні-лютому 2023 року, повідомила про необхідність здійснення паспортизації нерухомих об’єктів культурної спадщини, створення реєстрів туристичного потенціалу та промоції Джулинської ТГ, акцентувала увагу на організацію заходів щодо відзначення Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

  Головний спеціаліст ВОКС Ольга Яценко надала інформаційну довідку щодо оцінки загального стану галузі культури у Джулинській ТГ, інформувала про стан проведеної роботи закладами культури та бібліотек щодо розвитку та збереження нематеріальної культурної спадщини Джулинської ТГ.

  Неля Шкурат,  директор КЗ “Джулинська публічна бібліотека”, розкрила  стан роботи щодо організації захисту державної мови та проведення заходів до Міжнародного дня рідної мови у бібліотечних закладах Джулинської ТГ.

Галина Василюк, директор КЗ «Джулинський центр культури і дозвілля», провела аналіз діяльністі творчих колективів Джулинського ЦКД та філій у 2022 році.

 Присутні спільно визначили пріоритетні завдання галузі культури на березень 2023 року.

Ольга Яценко,

спеціаліст відділу освіти, культури і спорту

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень