A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2023 22:46
Кількість переглядів: 43

 З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але священною є пам’ять про Ваш героїзм, мужність при виконанні інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну - своє життя. Ви є взірцем для нинішніх воїнів-захисників України в зоні АТО. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, і як ніхто усвідомлюєте свою відповідальність за долю прийдешніх поколінь. Ви є взірцем служіння народу та державі у наші дні.
В Тернівському ліцеї та Дяківській гімназії цій даті було приурочено героїко-патріотичні читання "Ті спогади, то вічний серця біль", а також оформлено інформаційну викладку. Хвилиною мовчання вшанувалася пам'ять про загиблих військових в радянсько-афганській війні та теперішній російсько-українській війні.

 

Варто нагадати, що після закінчення Другої світової війни українські військові брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав. Війна в Афганістані тривала більше 9 років. Участь у ній взяли 160 тисяч 375 українських військовослужбовців, 3360 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4000 отримали інвалідність.
Вітаємо з цією пам’ятною датою вас, ветерани Афганської війни, що повернулися на рідну землю, вкриті бойовою славою, вітаємо ваших рідних і близьких.
Низький уклін вам, миротворці. Хай затишок, добро і шана оточують вас скрізь!
Наснаги вам, щастя, радості, успіхів у праці на благо родини та рідної України!
Честь і слава Вам, шановні ветерани Афганістану!
З мережі "Фейсбук"

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень