A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Науково-дослідний інститут українознавства запрошує до участі у ІІІ Міжнародному конкурсі «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

Дата: 02.02.2023 22:06
Кількість переглядів: 55

Шановні освітяни Джулинської громади! Нова можливість для вашої педагогічної творчості. Науково-дослідний інститут українознавства запрошує до участі у ІІІ Міжнародному конкурсі для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» з 20 січня до 05 квітня 2023 року.

Метою Конкурсу є вивчення, узагальнення та поширення кращого педагогічного досвіду вчителів освітніх закладів різних типів і форм власності в Україні та українських освітніх закладів за кордоном щодо українознавчого наповнення системи освіти, викладання курсу за вибором «Українознавство», а також використання елементів українознавства в різних галузях освіти в Україні та в українських освітніх осередках за кордоном. Конкурс спрямований на використання потенціалу українознавства як засобу формування свідомого і мотивованого патріотизму, вироблення соціальних та культурних компетентностей, що передбачають вміння зберігати та захищати національну ідентичність через визначення ціннісних пріоритетів, повагу до своєї історії, традицій, мовні та культурні практики. Конкурс проводиться на виконання Указу Президента України від 18 травня 2019 року № 286/2019 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання". Українське - найкраще!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень