A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулося засідання Ради освітнього округу Джулинської громади

Дата: 18.01.2023 20:53
Кількість переглядів: 59

16 січня відбулося засідання Ради освітнього округу Джулинської громади, у якому брали участь заступник голови громади Микола Грабчак. Начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко підвела підсумки організаційної та фінансово-господарської діяльності ВОКС щодо забезпечення закладів загальної середньої та дошкільної освіти Джулинської територіальної громади у ІІ півріччі 2022 року.

Інспектор ВОКС Лариса Заміхора підвела підсумки участі школярів закладів загальної середньої освіти Джулинської ТГ у ІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад, Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Т.Шевченка, Міжнародного мовно-літературного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 2022-2023 навчальному році.

Головний спеціаліст ВОКС Наталія Рибак здійснена аналіз стану роботи ВОКС зі зверненнями громадян та запитами на публічну інформацію у 2022 році. 

Також у ході зібрання обговорено План роботи відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради на 2023 рік, обрано та затверджено склад Ради освітнього округу Джулинської ТГ  на 2023 рік. 

Учасники Ради освітнього округу розглянули питання щодо формування плану мережі закладів загальної середньої освіти Джулинської сільської ради на 2023-2024 роки, зокрема, про пониження ступенів закладів освіти громади, яке заплановано здійснити з 01.09.2023.

Обговорено питання про розрахунок обсягу освітньої субвенції на 2023 рік та здійснення заходів щодо вимог листа МОН України від 11.01.2023 «Про розрахунок обсягу освітньої субвенції на 2023 рік», листа Міністерства фінансів України від 11.01.2023 «Про розрахунок освітньої субвенції на 2023 рік».

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень