A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

У Джулинській громаді відбулося новорічно-різдвяне свято для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки

Дата: 12.01.2023 10:32
Кількість переглядів: 53

Новий рік - чарівний час для дітей, які з нетерпінням очікують на подарунки, привітання та здійснення мрій.

Цьогоріч з ініціативи начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова у кожній громаді Вінниччини для малечі пільгових категорій підготували подарунки та культурно-мистецькі заходи.

Сьогодні, на базі закладу дошкільної освіти «Веселка» села Джулинка. таке свято відбулося у Джулинській територіальні громаді.

Дітлахів вітали: Джулинський сільський голова Петро Швець, начальник служби у справах дітей Гайсинської районної військової адміністрації Таїсія Науменко, начальник віддіду освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Руслана Руденко.

Кожен із виступаючих зазначив: «Зараз діти як ніколи потребують особливої уваги та підтримки, відчуття щасливого та безтурботного дитинства. Турбуватися та підтримувати маленьке покоління - це наш обов’язок! Важливо, щоб у вашому житті багато позитивних емоцій, радісних несподіванок, приємних сюрпризів. Хай цей рік стане роком Перемоги для нас усіх. Вірте у новорічні дива і вони обов’язково здійсняться!».

Для малечі, працівники комунальних закладів «Джулинський центр культури і дозвілля» та «Джулинська публічна бібліотека», підготували концертну програму з казковими героями і талановитими творчими номерами, а також конкурси, ігри та веселощі. Окрім розважальної програми, діти отримали подарунки від Вінницької обласної військової адміністрації.

Під час вистав лунали слова вдячності на адресу Захисників та Захисниць, які обороняють кордони нашої держави, адже саме завдяки їм, сьогодні, ми можемо дарувати юним українцям радість та віру в дива.

Учасники святкового дійства були задоволені та сповненні позитивних вражень.

Дякуємо Збройним Силам України, які щодня наближають нашу Перемогу заради щасливого майбутнього дітей.

З мережі фейсбуку

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень