A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Перемога у Всеукраїнській експедиції «Моя Батьківщина ‒ Україна»

Дата: 21.12.2022 15:20
Кількість переглядів: 57

Обласний конкурс приніс Ставківській гімназії перемогу! З метою вдосконалення патріотичного та громадянського виховання підростаючого покоління, виховання в молоді любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, духовних і культурних цінностей здобувачі освіти Ставківської гімназії брали участь у ІІ турі Всеукраїнської експедиції «Моя Батьківщина ‒ Україна», який проходив з 10 жовтня по 1 грудня 2022 року. Маршук Богдана, учениця 7 класу, досліджувала особливості подільської кухні та традиційні страви своєї родини.

Під керівництвом Малиновської Л.В., вчителя української мови та літератури, було узагальнено зібраний матеріал ученицею та написано краєзнавчо-дослідницьку роботу на тему «Традиційні страви подільської родини». Велику допомогу у зборі матеріалу надали бабусі Годованець Н. О., Качур М. С. та прабабуся Качур Н. П., які розповіли про традиції приготування страв саме в їх родинах і що готували господині, коли вони були молодими.

Маршук Богдана посіла І місце в обласному турі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» за напрямом «Із батьківської криниці». Вітаємо з перемогою учасницю та бажаємо гарних успіхів їй надалі.

Анатолій Данилець,

директор Ставківської гімназії


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень