A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Проведено засідання методичного об'єднання асистентів учителів та практичних психологів Джулинської ТГ

Дата: 22.11.2022 15:51
Кількість переглядів: 46

22 листопада М'якохідська гімназія радо приймала гостей, адже на базі даного закладу було проведено засідання методичного об'єднання асистентів учителів та практичних психологів. Директор Грицик Юрій Андрійович запросив гостей до перегляду відеопрезентації про діяльність педагогічного та учнівського колективів. Присутні відвідали уроки української літератури у 6 класі й англійської мови у 5 класі, де навчаються діти з особливими освітніми потребами. Уроки якісно підготовлені та проведені педагогами, а асистенти вчителів показали високий професійний рівень, співпрацюючи з учителями як одна команда.

На засіданні асистентів учителів Гончар Т.А. було звернено увагу на методичні рекомендації щодо навчання осіб з особливими освітніми потребами у 2022-2023 навчальному році, а також асистент вчителя М'якохідської гімназії Телега Р.В. ділилася своїм досвідом і напрацюваннями у 5 класі за програмою Нової української школи. Ще учасники методичного об'єднання розглянули питання про необхідність ведення портфоліо як один із способів звітності у старших класах. Усатюк М.В. наголосила на необхідності розвитку творчих здібностей у дітей з ООП і провела для колег релаксаційну вправу "Квітка в долоньках".

Паралельно із засіданням асистентів учителів проходило засідання методичного об'єднання практичних психологів, на якому колеги у дружньому колі ділилися досвідом "Психологічна підтримка та соціальний супровід вчителів та дітей у часи війни". Зі вступним словом звернулась голова секції практичних психологів Сторожевська Н.М. Практичний психолог Шляхівського ліцею імені Героя Соціалістичної Праці Кузика Г.Й. Прокопенко Л.М. провела практичне заняття "Кінезіологічні вправи для зняття напруги". Також практичні заняття для колег проводили Павлишена М.С. практичний психолог та Марущак І.М. соціальний педагог із Джулинського ліцею. Кравець О., практичний психолог Чернятського ліцею ознайомила з інструментами комунікації вчителів та дітей у стресових ситуаціях.

Учасники методоб'єднання були приємно вражені освітнім процесом М'якохідської гімназії: естетично оформленими класами, затишною атмосферою, високим рівнем майстерності вчителів, адже вони справжні майстри своєї справи.

Мирослава Теплицька,

голова МО асистентів учителів


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень