A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулось міжшкільне засідання секції учителів іноземної мови Джулинської ТГ

Дата: 01.12.2022 14:20
Кількість переглядів: 44

1 грудня 2022 року у Ставківській гімназії відбулося міжшкільне засідання секції учителів іноземної мови Джулинської ТГ на тему "Формування комунікативних компетентностей шляхом імплементації інноваційних форм і методів на уроках англійської мови".

 
Метою семінару було з’ясування найефективніших сучасних інноваційних форм, методів, прийомів та технологій для формування комунікативної компетентності на уроках англійської та розширити знання вчителів про способи, прийоми і форми навчання, що підвищують мотивацію учнів щодо вивчення англійської мови.
 
З великим задоволенням другокласники описували зовнішній вигляд героїв та монстриків за допомогою новітніх інформаційних технологій. Автентичний мультик та ресурси Wordwall i Bamboozle сприяли формуванню умінь усної взаємодії.
Про використання елементів STEM-освіти на уроках англійської мови проінформувала учасників семінару Бурлака Інна Володимирівна, вчителька Березівської гімназії.
Описуючи ігрові форми і методи навчання на уроках англійської мови у початковій школі в умовах НУШ, своїми лайфхаками поділися Бондарина Тетяна Сергіївна, вчителька Шляхівського ліцею.
Наталя Кузьменко,
голова секції учителів іноземних мов
 
 
 

 

 
 
 
 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень