A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулося засідання методичного об'єднння з питань виховної роботи Джулинської ТГ

Дата: 23.11.2022 15:04
Кількість переглядів: 43

23 листопада на базі Берізкобершадської філії Джулинського ліцею відбулося засідання методичного об'єднння з питань виховної роботи Джулинської ТГ, яке об’єднало заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів. На зібранні розглядалося питання «Про формування громадянських компетентностей, відповідальної поведінки та національно-патріотичного виховання учнівської молоді у 2022-2023 навчальному році».

З вітальним словом до присутніх звернувся завідувач Берізкобершадської філії Джулинського ліцею Дяченко Микола Петрович, який спільно з Трачук Ганною Валентинівною, заступником завідувача філії, познайомив із закладом освіти, його історією, традиціями, цінностями. У поетичній формі здобувачі освіти презентували школу. Логічним продовженням презентації стала пізнавальна екскурсія у Народознавчу кімнату «Берегиня», яку підготувала Рибак Наталія Миколаївна, вчитель англійської мови. З трепетом в душі та хвилюванням відбувся перегляд експозицій Кімнати бойової та трудової слави (відповідальна вчитель української мови та літератури Парполіта Наталія Павлівна). Тренінгове заняття «Про життєві цінності й освітній простір: чому вони важливі і що вони говорять про сьогодення» провела практичний психолог Джулинського ліцею Павлишена Марина Сергіївна. Заміхорою Ларисою Анатоліївною, координатором секції педагогів-організаторів закладів освіти та Учнівської ради Джулинської ТГ, розглянуто шляхи активізації органів учнівського самоврядування закладів освіти Джулинської ТГ.

Про волонтерську діяльність як засіб формування національно-патріотичних цінностей учнівської молоді поділилися досвідом роботи Чапалда Марина Леонідівна, педагог-організатор Джулинського ліцею, та Трачук Ганна Валентинівна, заступник завідувача Берізкобершадської філії Джулинського ліцею. Патріотичним завершенням зустрічі став майстер-клас з виготовлення оберега «Янгол пам’яті» для захисників України від вчителя математики Маципули Людмили Федорівни. Із заключним словом виступила голова МО з питань виховної роботи Джулинської ТГ Герасимчук Катерина Сергіївна, яка підвела підсумки зустрічі та звернула увагу на поставлені завдання у 2022-2023 н.р..

Поза всяким сумнівом, засідання сприяло збагаченню досвіду, згуртуванню освітнього округу Джулинської ТГ, дієвим поштовхом для втілення нових та цікавих ідей.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень