A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Розпочала роботу Молодіжна рада при Джулинській сільській раді

Дата: 16.11.2022 17:49
Кількість переглядів: 62

16 листопада розпочала роботу Молодіжна рада при Джулинській сільській раді. Це консультативно-дорадчий орган, утворений для сприяння участі молоді у формуванні та реалізації молодіжної політики у Джулинській територіальній громаді, активізації громадської позиції, налагодження ефективної взаємодії між молоддю та органом місцевого самоврядування. Куратором Молодіжної ради є відділ освіти, культури і спорту.

Вітаю з обранням голову Молодіжної ради – Скогутовську Діану із Джулинки, заступника голови – Херсонюк Вікторію із Джулинки, секретаря Молодіжної ради – Медвідь Аліну із М'якоходу, Печеного Михайла та Катерину Рибак із Джулинки (комітет спорту); Горобець Ірину, голову Учнівської ради Джулинської ТГ, Юлію Буркан із Джулинки (комітет волонтерства); Ірину Козак із М'якоходу та Іванну Макарчук із Джулинки (комітет захисту довкілля та екології); Інну Бурдейну із Шляхової (комітет зовнішніх взаємодій); Яну Маринич із Джулинки (культурно-масовий та національно-патріотичний комітет).

На установче засідання запросили голову громаду Петра Швеця, заступника Миколу Грабчака, які подякували за активну громадську позицію і запевнили у всебічній підтримці молодіжних ініціатив та проєктів.

Запрошуємо молодих, креативних, ініціативних жителів усіх сіл нашої громади до участі у заходах, які буде проводити Молодіжна рада. Кожен із може ввійти до її складу. Потрібно тільки звернутися з ініціативою до голови Молодіжної ради Скогутовської Діани.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень