A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відзначення ВОКС грамотою Національного банку України за активну участь у Всеукраїнській благодійній акції «Смілива гривня»

Дата: 14.11.2022 11:04
Кількість переглядів: 61

Національний банк України відзначив відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради електронною грамотою за активну участь у Всеукраїнській благодійній акції «Смілива гривня», підтримку Збройних Сил України, високу громадянську позицію, патріотизм і вагомий вклад у наближення ПЕРЕМОГИ!

Дякуємо, що долучилися до благодійної ініціативи Національного банку України та запрошуємо долучитися до святкування Всеукраїнського дня добрих справ! (#ЩедрийВівторок). А саме: в межах ініціативи #ЩедрийВівторок Національний банк запрошує освітян долучитися до Школи благодійності та Марафону добрих справ. Детальніше про заходи читайте на сайті проєкту: https://promo.bank.gov.ua/giving-tuesday

Школа благодійності – це освітній проєкт для вчителів від Національного банку України та благодійних фондів.

Мета проєкту: поширити культуру благодійності та підвищити фінансові навички благодійників-освітян. Школа благодійності – це про те, як допомагати ефективно та з максимальною користю. Термін проведення: з 21 до 29 листопада 2022 року. Нехай буде ще більше добрих справ на рахунку кожного українця. Разом – ми сила!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень