A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

"Українська мова для всіх" загальнодежавний проєкт

Дата: 11.11.2022 22:31
Кількість переглядів: 58

11 листопада відбулося чергове заняття в рамках проєкту «Мова для всіх!», яке провела учителька української мови та літератури Берізкобершадської філії Джулинського ліцею Ганна Валентинівна Трачук.

Навчально-пізнавальний матеріал, представлений у форматі мінілекторію (коротких та цікавих відео, практичних вправ, ігор, вікторин) сприяв легкому запам'ятовуванню лексичних, граматичних, орфографічних норм української мови. Невимушена, доброзичлива атмосфера - запорука того, що слухачі максимально розкриваються, спілкуючись державною мовою.

«Разом з учнями я набираюся позитиву і сил, прагну відшукати, знайти, передати щось цікаве. Праця над собою, бажання і старання дають гарні результати», - ділиться після заняття враженнями Ганна Валентинівна. Побажаємо педагогам-мовникам Джулинської громади продовжувати добру справу заради майбуття Української держави. А черговий урок української мови відкриє для дорослих і дітей нову несподівану сторінку пізнання! Чекаємо на поціновувачів усього українського у наступну п’ятницю в актовій залі публічної бібліотеки. До зустрічі!

Лариса Заміхора,

координатор проєкту


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень