A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулась онлайн-нарада відділу освіти, культури і спорту із керівниками закладів культури і бібліотек

Дата: 20.10.2022 16:52
Кількість переглядів: 66

Сьогодні відбулася онлайн-нарада відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради із керівниками закладів культури та бібліотек.

Начальник ВОКС Руслана Руденко, директор Джулинського ЦКД Галина Василюк., директор Джулинської ШМ, Яна Маринич підвели підсумки про організаційно-масову та волонтерську роботу закладів культури громади у жовтні 2022 року. 

Директор Джулинської публічної бібліотеки, Шкурат Н.І. ознайомила колег із виконанням Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв’язку зі збройною агресією російської федерації, зокрема акції «Здай макулатуру- підтримай ЗСУ»

 

Головний спеціаліст відділу освіти культури і спорту, Яценко О.І. наголосила на основих аспеках організації атестації працівників галузі культури у 2022 році.

 

Також спеціаліст розкрила питання організації заходів щодо підготовки та відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди, 150-річчя від дня народження Соломії Крушельницької, участі у Всеукраїнському  челенджі «Українські світочі. Микола Леонтович».

 

На нараді мова йшла про хід реалізації проєкту «Українська мова для всіх» - розмовного клубу української мови, створеного для удосконалення вміння спілкування й писання державною мовою(для внутрішньо-переміщених осіб).

Керівники закладів культури та бібліотек обговорили особливості відзначення дня професійного свята в умовах воєнного стану.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень