A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Онлайн-нарада ВОКС із керівниками ліцеїв та гімназій громади

Дата: 18.10.2022 22:44
Кількість переглядів: 47

18 жовтня відбулася чергова онлайн-зустріч відділу освіти, культури і спотру із керівниками закладів загальної середньої освіти та навчально-реабілітаційного центру. Учасники наради обговорили стан організації освітнього процесу у період воєнного стану у зв'язку із масованими обстрілами України та тривалими повітряними тривогами. Начальник відділу Руслана Руденко здійснила аналіз використання електричної енергії у закладах загальної середньої освіти у вересні-жовтні 2022 року, а також інформувала про охоплення дітей шкільного віку здобуттям повної загальної середньої освіти за результатами звіту за  формою №77-РВК. 

Головний бухгалтер Людмила Ляшевська повідомила про стан підготовки до опалювального періоду 2022/2023 навчального року.  

Головний спеціаліст ВОКС Наталія Рибак акцентувала увагу на необхідності переоформлення ліцензій у зв'язку із зміною назви установи на провадження освітньої діяльності у сфері повної загальної середньої освіти за відповідними рівнями. Вказала послідовність дій щодо здійснення роботи у цьому напрямі. 

Інспектор ВОКС Лариса Заміхора підвела підсумки роботи щодо відзначення Дня  захисників і захисниць України у закладах освіти Джулинської територіальної громади.

Головний спеціаліст ВОКС Ольга Яценко повідомил про організацію атестації керівних кадрів та педагогічних працівників закладів освіти у 2022-2023 навчальному році, завершення курсової підготовки педагогічних працівників у 2022 році та формування замовлення курсів підвищення кваліфікації на 2023 рік.  А також про підготовку спортивних споруд до роботи в осінньо-зимовий період.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень