A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

"Українська мова для всіх" загальнодержавний проєкт

Дата: 20.09.2022 12:04
Кількість переглядів: 93

16 вересня вчителькою української мови та літератури Берізкобершадської філії Джулинського ліцею Ганною Валентинівною Трачук на базі Джулинської публічної бібліотеки проведено чергове заняття із внутрішньо переміщеними особами в рамках проєкту «Українська мова для всіх». Учасники мали змогу поглибити знання про мову, культуру та ситуацію спілкування, мовний етикет.

Ганна Валентинівна вдало дібрала навчально-дидактичний матеріал, який зацікавив слухачів, викликав пізнавальну активність. Використано різноманітні форми роботи: відеоперегляд цікавих фактів про українську мову, експрес-уроки О.Авраменка, лексичну розминку, творче конструювання, рольову гру. «Подорож океаном рідної мови» захопила усіх!

Дорослі «учні» не тільки із захопленням брали участь у навчанні, але й показували реальні знання та прагнення до оволодіння українською мовою. Завзято змагаючись під час виконання різноманітних завдань, учасники зібрання доторкнулися ще раз до невичерпного скарбу – мови нашого народу, її надзвичайно багатого, різнобарвного словникового складу. Тепла усмішка, щирі погляди, невимушена атмосфера, повага, розуміння, активна участь свідчили про те, що всіх нас об’єднує спільна мета - єднання українського суспільства та зміцнення статусу української мови. Дякуємо Ганні Валентинівні за урок та запрошуємо усіх охочих взяти участь у наступному занятті, яке підготувала Микитюк Наталія Григорівна. До зустрічі 23 вересня. Разом – ми сила! Українська мова – наша рідна!

Лариса Заміхора,

координатор проєкту

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень