A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Засідання методичного об’єднання вчителів  технологічного, спортивно - естетичного напряму

Дата: 31.08.2022 22:56
Кількість переглядів: 58

   На засіданні методичного об’єднання вчителів  технологічного, спортивно - естетичного напряму, що відбулося на базі Джулинського ліцею, були присутні вчителі трудового навчання, образотворчого та музичного мистецтва, основ здоров’я, «Захисту України» та фізичної культури .

   Педагоги розглянули  нормативні документи та ознайомились з методичними рекомендаціями щодо викладання предметів технологічного, спортивного та естетичного напряму.

  Обговорено рекомендації ВАБО  про зміни в навчальних програмах з предметів «Захист України», «Основи здоров’я».   Мова йшла також про організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану на заняттях інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут» та про оновлення завдань, принципів викладання «Захисту України» в умовах переходу на новий зміст навчання.

 Про новий зміст трудового навчання, спрямований на формування життєво необхідних компетенцій та розвиток здібностей учнів, розповіла присутнім Герасимчук К.С., учитель трудового навчання Джулинського ліцею.

  Відділом освіти було вручено грамоти Танасійчуку В.Ф. та Микитюку Ю.С. за методичний супровід професійного розвитку педагогів, сприяння підвищенню якості освіти.

                                                                                                                                                      

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень