A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Готуючись до нового навчального року

Дата: 30.08.2022 16:44
Кількість переглядів: 55

30 серпня на базі Джулинського ліцею Джулинської сільської ради відбулося організаційне засідання методичного об’єднання з питань виховної роботи освітнього округу Джулинської територіальної громади, учасниками якого підведено підсумки роботи за 2021-2022 н.р. та сплановано спільні заходи на 2022-2023 н.р.

У ході засідання головою методичного об’єднання Катериною Герасимчук було обговорено методичні рекомендації МОН щодо організації виховного процесу у 2022-2023 навчальному році та формування в дітей, учнівської молоді ціннісних життєвих навичок; методичні рекомендації до проведення 01 вересня Першого уроку; заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України до 2025 року. Марина Чапалда, педагог-організатор Джулинського ліцею,  проаналізувала участь та результативність закладу освіти у всеукраїнських, обласних, територіальних етапах конкурсів, змагань. З метою реалізації проєкту «Плануємо роботу разом» учасники зібрання запропонували проведення ряд спільних заходів національно-патріотичного напрямку.

Соціальний педагог Джулинського ліцею Ірина Марущак ознайомила присутніх із пріоритетними напрямками роботи психологічної служби у системі освіти у 2022-2023 навчальному році, а також наголосила на психологічних аспектах організації освітнього процесу в умовах воєнного/післявоєнного стану. З метою позитивного початку та завершення зустрічі освітян практичним психологом Джулинського ліцею Мариною Павлишеною проведено вправи «Моя буква», «Криголам». Практична частина засідання стосувалась обговорення роботи та завдань класного керівника НУШ, ведення відповідної документації, особливостей  роботи з учнівським колективом у воєнний період. Як підсумок були проведені вправи, направлені на актуалізацію, релаксацію та згуртування колективу заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, практичних психологів та соціального педагога. Зустріч пройшла у творчій, позитивній та невимушеній атмосфері.                                                                                         

                                                                                                                                                            Катерина Герасимчук,

голова МО з питань виховної роботи

 закладів освіти Джулинської сільської ради

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень