A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Міжнародна серпнева педагогічна науково-практична конференція

Дата: 25.08.2022 15:12
Кількість переглядів: 79

25 серпня відбулася Міжнародна серпнева педагогічна науково-практична конференція «ОСВІТА, ОСВІТЯНИ – НЕЗЛАМНІ У ВІЙНІ», організована Департаментом гуманітарної політики Вінницької ОВА. У конференції брала участь начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко, працівники відділу освіти, голови методичних об`єднань закладів освіти Джулинської сільської ради.

Під час зібрання проаналізовано підсумки роботи освітньої галузі Вінницької області у 2021-2022 навчальному році та акцентовано увагу на нових пріоритетних завданнях; надано інформацію щодо безпекової ситуації  в області «Освіта Вінниччини – територія безпеки», також повідомлено про підготовку закладів освіти до нового навчального року; створення безпечних умов перебування дітей в закладах освіти.

Наголошено на цифровій трансформації та безпеці освітнього простору в умовах воєнного стану. Особливістю проведення цьогорічної  педагогічної конференції стала  участь у ній міжнародних партнерів: засновника Фундації «Польський Інститут Філантропії» Павла Хмари та заступника Гетьмана, директора Департаменту соціального розвитку Ліберецького краю Чеської Республіки Петера Тульпи. Після завершення пленарної частини конференції проведено секційні заняття у 10 локаціях з актуальних питань організації освітнього процесу на тему «Сучасна школа – безпечна та комфортна. Повертаймося до навчання: освітній процес 2022/2023». Аналітичні матеріали обласного зібрання освітян буде обговорено на засіданнях Методичної ради та методичних формувань педагогів закладів освіти Джулинської ТГ.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень