A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» в Україні

Дата: 22.08.2022 12:17
Кількість переглядів: 216

За ініціативи Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» – учасника загальносвітового руху «Let’s Do It World», що об’єднує понад 60 мільйонів активістів у 191 країні буде проведено в третю суботу вересня  Всесвітній день прибирання.

У результаті спільної роботи під час Всесвітнього дня прибирання у 2021 році вдалося  об’єднати 311665 осіб із 24 областей України, які очистили понад 3945 локацій від 1022 тони сміття, 70 тони вторинної сировини відправили на перероблення.

У 2022 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням карантинних норм, заборон, обмежень, які діють у період війни.

Прибирання буде здійснюватися в різних форматах: цифрове прибирання онлайн; прибирання прибудинкових територій, прибирання територій установ, організацій, закладів освіти; сортування вторинної сировини та здача на переробку; приурочення осіннього місячнику благоустрою до Всесвітнього дня прибирання в Україні тощо. Інші формати прибирання допускаються після відпрацювання заходів безпеки і рекомендації локацій прибирання органами місцевого самоврядування, ДСНС за наявності поруч сховища на випадок сигналу тривоги, уникаючи масового скупчення людей.

 У рамках підготовки акції будуть проведені   робочі наради, дистанційні навчання, інформаційна кампанія правильного поводження з відходами та тощо. Деталі, інструкції, реєстрації  та інші необхідні матеріали будуть анонсовані в новинах на сайті letsdoitukraine.org.

 Зареєструвати результати акції потрібно до 25 вересня включно за посиланням: https://forms.gle/C6ybxoMRsRogAvFd8.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень