A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Головним управлінням ДСНС України у Вінницькій області перевірено стан захисної споруди Джулинського ліцею

Дата: 10.08.2022 13:26
Кількість переглядів: 62

10 серпня Головним управлінням ДСНС України у Вінницькій області комісійно проведено огляд укриттів закладів освіти Джулинської громади. Зокрема, побували у Джулинській опорній школі. В укритті силами технічних працівників проведено поточний ремонт приміщень, покращено стан освітлення, наявна пожежна сигналізація, забезпечено пожежну безпеку. Нині тривають роботи щодо облаштування внутрішнього туалету та каналізації у підвалі.

Директор закладу Михайло Шевчук презентував спільну роботу колективу щодо реалізації ідеї створення освітнього середовища в укритті: оформлено стіни яскравими кольоровими малюнками, розміщено шкільні дошки, парти, стільці, розподілено місця для перебування різних класів у період повітряної тривоги, враховуючи вікові особливості учнів.

Голова громади Петро Швець повідомив про те, що сільською радою виділено кошти для проведення поточних ремонтів найпростіших укриттів у тих школах громади, де є підвальні приміщення. Відділом освіти, культури і спорту за кошти сільської ради закуплено для шкіл, у яких є укриття, ремонтні матеріали, біотуалети, ліхтарики, контейнери для зберігання продуктів харчування, а також аптечки.

Цього дня ГУ ДСНС у Вінницькій області перевірено стан укриттів семи закладів освіти Гайсинського району: у Бершадській, Теплицькій, Соболівській та Джулинській територіальних громадах. З усіх питань, що належать до компетенції Служби порятунку, фахівці ДСНС надали необхідні роз’яснення та рекомендації.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень