A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Леонід Пяташ. Презентація нової поетичної збірки 2022

Дата: 15.08.2022 14:36
Кількість переглядів: 72

Кожному однокласнику - нова книга! Так неординарно відбулася презентація нової авторської збірки віршів земляка Леоніда Пяташа. У Джулинській публічній бібліотеці через 50 років зібралися випускники 1972 року Джулинської середньої школи. Тож їх однокласнику Леоніду випала гарна нагода - презентувати третю збірку власної творчості "Фантазії літнього віку". У ній зібрані твори про сімейні цінності, красу життя, нестерпний плин часу, про власний погляд на актуальні події та особистий шлях на цій землі. Видавець ТОВ "Твори" м.Вінниця. Книга має 140 сторінок, підписана до друку 14 лютого 2022 року, наклад 150 примірників.

Розгорнувши вперше збірку, я зацікавилася біографією автора. Леонід Миколайович у незалежній Україні 1991 року брав безпосередню участь у створенні служби планування та управління каналами Радіо і Телебачення в Національному центрі управління міжміськими та міжнародними зв'язками України. Для успішної роботи прийшлося навчатися у Вашингтоні в USTI (інститут телекомунікацій). Пізніше займався побудовою та розвитком систем мобільного зв'язку в Україні.

І завжди писав вірші, вітання, поетичні побажання. Цікаво, що усі його три збірки поєднані назвами, які відображають швидкоплинність часу: 2019 рік - "Секунди вічності", 2021 рік - "Під вартою часу", 2022 рік - "Фантазії літнього віку".

Я дякую автору за подаровані книги, які будемо читати у родинному колі. Здоров'я Вам, Леоніде Миколайовичу, та нескінченної творчі на шляху до четвертої збірки про Перемогу України!

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень