A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Зустріч поліцейського офіцера громади з молоддю

Дата: 04.08.2022 21:59
Кількість переглядів: 77

У Джулинській публічній бібліотеці 4 серпня відбулося спілкування в неформальній обстановці юних користувачів бібліотеки з поліцейським офіцером громади - капітаном поліції Поліщуком Владиславом Миколайовичем. В Україні діє воєнний стан та тривають бойові дії, тож кожен з нас повинен знати основні правила поведінки та дії під час повітряної тривоги, обстрілів, комендантської години. Капітан провів інструктаж з безпеки життєдіяльності та охорони здоров'я під час літнього періоду, ознайомив із правилами поведінки під час обстрілів, які речі мають бути при собі, як діяти, якщо натрапили на вибухонебезпечний предмет та куди звертатися.

Наголосив на те, що кожен має приділяти найбільше уваги збереженню свого життя та здоров'я. Настанови Владислава Миколайовича уважно слухали, адже ці поради дуже цінні та актуальні в такий нелегкий час. Приємною несподіванкою стало те, що сім'я Владислава Миколайовича гостинно пригостила усіх присутніх солодощами, за що ми щиро вдячні.

Бібліотека працює для вас, наші дорогі жителі громади, та намагаємось бути максимум корисними, шукаємо щось нове, цікаве та неординарне, щоб вам завжди хотілося до нас повертатися.

КЗ "Джулинська публічна біблотека"


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень