A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Вишиванка об’єднала усіх!

Дата: 24.05.2022 16:30
Кількість переглядів: 99

У Джулинській гро­ма­ді від­бу­ли­ся за­хо­ди з на­го­ди Всес­вітнього дня ви­ши­ван­ки. Жителі громади до­лу­чи­ли­ся до свят­ку­ван­ня на пло­щі пе­ред Центром культури і дозвілля. Ве­ли­ка джулинська ро­ди­на, як го­дить­ся, вбра­ла­ся у ви­ши­ван­ки. До заходів долучилися очільник Джулинської територіальної громади Петро ШВЕЦЬ, депутат Бершадської міської ради, поціновувач українського Олексій СІЧАК, начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана РУДЕНКО, працівники сільської ради та окремих трудових колективів.

У своїх промовах виступаючі зазначали: «День Вишиванки – це свято, яке має глибокий зміст. По всьому світу об’єднуються українці в одній ідеї і показують, що мають власний національний код. У цей день варто пам’ятати свою національну та громадянську позиції, культурну освіченість та духовну свідомість. Вишиванка – це наша національна гордість. Це український оберіг, який пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини».

Опісля, керівник громади та народний обранець вручили грамоти та грошові винагороди переможцям конкурсу Джулинська ТГ_Вишиванка за краще виконання пісні «Ой у лузі червона калина».

Гран-прі - Сізікова Юлія, с.Теофилівка (1053 вподобайки)

1 - місце Сабірова Анастасія, с.Шляхова (654 вподобайки)

2 - місце Чернега Марія, с.Шляхова (639)

3 - місце Гурток «Пізнайко», с.Дяківка (600 вподобайок)

4 - місце Герасимчук Анна, с.Джулинка (442 вподобайки)

5 - місце Ковальчук Анна, с.Берізки-Бершадські (325 вподобайок)

6 - місце Щиглик Дарина, с.Мякохід (319 вподобайок)

У ході заходу вручено Подяки та слова вдячності від командування та оперативного складу 406 окремої артилерійської бригади м.Миколаєва сільському голові Петру Швецю, начальнику відділу освіти, культури і спорту Руслані Руденко та керівнику закладу дошкільної освіти «Веселка» с.Джулинка Ганні Думанській за перебування сімей військовослужбовців у нашій громаді та створені належні умови для їх проживання.

Завідуючій Теофілівською філією Джулинського ЦКД Марії Тітієвський передано Державний Прапор України із побажаннями від наших земляків-військовослужбовців за значну допомогу (продуктові набори, плетіння маскувальних сіток, ковриків) та подаровану, виготовлену власноруч вишиванку.

Наші земляки всім вам щиро дякували за увагу і допомогу та подарували Державний Прапор України із своїми побажаннями, який буде зберігатись в Центрі культури і дозвілля Джулинської сільської ради.

Творчо і креативно провела захід ведуча – директор Центру культури і дозвілля Галина Василюк. Забезпечили музичний супровід святкового дійства, працівники Центру – Алла Козак та Ганна Концебовська.

На завершення заходу, потужний запал позитивної енергії і величезну насолоду отримали всі учасники від спільного виконання пісні «Ой у лузі червона калина».

Разом до Перемоги!

Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень