A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася онлайн-нарада з керівниками ЗЗСО та їх заступниками

Дата: 16.05.2022 17:09
Кількість переглядів: 91

Сьогодні відділ освіти, культури і спорту провів чергову онлайн-нараду із керівниками закладів загальної середньої освіти та їх заступниками.Начальник відділу Руслана Руденко інформувала про нові нормативно-правові документи МОН України, які затверджені у квітні-травні 2022 року. Зокрема, мова йшла про методичні рекомендації щодо окремих питань завершення 2021/2022 навчального року, зарахування учнів до закладів загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні, в тому числі дітей до 1-го класу, організацію та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту, про деякі можливості підвищення якості занять з фізичної культури, а також здійснення превентивних заходів серед дітей та молоді в умовах воєнного стану в Україні, недопущення участі неповнолітніх у наданні інформації ворогу про військові позицій Збройних Сил України.

Головний спеціаліст ВОКС Наталія Рибак інформувала про замовлення та виготовлення документів про загальну середню освіту та складання мобілізаційних планів. Інспектор ВОКС Лариса Заміхора повідомила про реалізацію основних завдань Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) закладами загальної середньої освіти Джулинської сільської ради у 2021-2022 н.р., а також участь здобувачів освіти у проведенні всеукраїнських та обласних конкурсів патріотичного спрямування.

У нараді брала участь директор Джулинського інклюзивно-ресурсного центру Оксана Дудник, яка інформувала про роботу з дітьми з ООП фахівцями ІРЦ в умовах воєнного стану.

Головний бухгалтер відділу Людмила Ляшевська повідомила про зміни у тарифікаційних списках педагогічних працівників, які відбудуться з 01.06.2022.

Підсумовуючи, Руслана Руденко подякувала усім працівникам закладів освіти за здійснення освітнього процесу в умовах воєнного стану та волонтерську діяльність. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень