A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Про здобуття освіти дітьми із сімей внутрішньо переміщених осіб

Дата: 17.05.2022 17:05
Кількість переглядів: 106

Станом на 17 травня 2022 року до освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти громади долучилися 36 дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб із Донецької, Київської, Чернігівської та Луганської областей. Із них найбільша кількість навчається у Джулинській опорній школі - 10 учнів, Шляхівській опорній школі - 7 учнів, 9 учнів - у Чернятській, 3 - у М'якохідській, по 2 учні у Серединській і  Тирлівській школах, по одному учню у Ставківській, Березівській і Тернівській школах.

        Поряд з тим, 118 дітей шкільного та дошкільного віку громади виїхали з батьками за кордон або до інших регіонів України: 91 дитина шкільного віку та 27 дітей дошкільного віку. З тих дітей, які виїхали під час війни, 83 учні продовжують навчатися у школах громади за допомогою технологій дистанційного навчання, а 11 учнів навчаються у закладах освіти за кордоном.

      У закладах дошкільної освіти громади станом на 17.05.2022 оголошено простій, тому інформація про дітей внутрішньо переміщених осіб відсутня. 

     Крім того, відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради повідомляє, що, починаючи із 24 лютого 2022 року, відділ здійснює контроль за здобуттям учнями загальної середньої освіти. Ведеться щоденний облік здобувачів освіти, які 1) навчаються у школах громади, 2) виїхали за кордон, але дистанційно навчаються у школах громади, 3) виїхали за кордон і навчаються у закладах освіти за кордоном.

    Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28 березня 2022 року №274 «Про деякі питання організації здобуття загальної середньої освіти та освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні», відділом освіти, культури і спорту сільської ради видано наказ від 04.04.2022 №64 «Про ведення обліку та формування реєстрів здобувачів освіти за місцем їх перебування в умовах воєнного стану». Відповідно до наказу у відділі визначено відповідальну особу, ведеться окремий облік та сформовано реєстри здобувачів освіти за місцем їх перебування (навчання).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень