A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Нещодавно Джулинська та Шляхівська опорні школи громади стали переможцями обласного конкурсу та отримали навчальні набори з робототехніки Мakeblok у рамках проєкту "Технологічне майбутнє Вінниччини"

Дата: 13.05.2022 15:58
Кількість переглядів: 111

Нещодавно Джулинська та Шляхівська опорні школи громади стали переможцями обласного конкурсу та отримали навчальні набори з робототехніки Мakeblok у рамках проєкту "Технологічне майбутнє Вінниччини". Комплект mBot Explorer — це освітній робот STEAM для початківців, який робить навчання та навчання програмуванню роботів простим і цікавим. Маючи лише викрутку, покрокові інструкції та розклад навчання, діти можуть створити робота з нуля та відчути радість власного створення. Під час навчання вони дізнаються про різноманітні роботизовані машини та електронні частини, ознайомляться з основами блочного програмування та розвинуть своє логічне мислення та навички проєктування.

Наступного тижня на базі Вінницького обласного центру технічної творчостіучнівської молоді буде проведено навчальний семінар з підвищення кваліфікації для учителів, які викладатимуть курс із робототехніки відповідно до програми НУШ для учнів 5 класів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень