A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

ЗАМОВЛЕННЯ СВІДОЦТВ ПРО ЗДОБУТТЯ БАЗОВОЇ СЕРЕДНЬОЇ ТА ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ 2022 ДЖУЛИНСЬКОЇ ТГ

Дата: 13.05.2022 14:04
Кількість переглядів: 107

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради повідомляє, що нині триває процес подання до Державного підприємства «Інфоресурс» замовлень на виготовлення документів про базову середню освіту та повну загальну середню освіту для цьогорічних випускників 9-х та 11-х класів громади. Кінцевий термін подання - до 20 травня, а закладам освіти можна здійснювати перевірку актуальності даних замовлень до 31 травня. У школах громади навчаються 176 учнів 9-х та 11-х класів. Серед них двоє переселенців із Волновахського району Донецької області та міста Лисичанськ Луганської області. Двоє учнів закінчують заклад освіти за екстернатною формою навчання.

Інформацію на замовлення документів про освіту випускникам можуть подавати як заклади освіти, в яких вони вчились раніше, так і заклади, де діти навчаються зараз. Видачу документів про освіту та заповнення додатків до них будуть здійснювати заклади освіти громади.

Якщо особа втратила документ про освіту, їй, за можливості, необхідно звернутися до закладу освіти, який цей документ видав. Відділом освіти культури і спорту сільської ради організовано прийом закладами освіти заяв щодо надання інформації про отримані в Україні документи про загальну середню освіту, поданих у будь-який спосіб за вибором заявника, їх узагальнення та надсилання державному підприємству «Інфоресурс» протягом 3 робочих днів від дня надходження відповідних заяв.

Крім цього особа, яка володіє інформацією про серію та номер власного документа про загальну середню освіту, має можливість за посиланням оформити електронний запит і отримати на електронну пошту всю інформацію щодо власного документу про освіту, що міститься в Реєстрі документів про освіту Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО), зокрема, у формі електронної виписки з кваліфікованими електронними підписом і печаткою технічного адміністратора ЄДЕБО.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень