A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Маємо гарну новину: музею історії села Шляхової присвоєно звання «зразковий»!

Дата: 25.04.2022 16:57
Кількість переглядів: 81

Маємо гарну новину: музею історії села Шляхової присвоєно звання «зразковий»! Керівник музею - вчителька історії Шляхівського опорного закладу загальної середньої освіти Олена Хахалина. «Наш музей було створено у 1993 році. Відтоді поповнення його фондів не припиняється. У 2012 році ми отримали статус шкільного музею. З огляду на трагічні події, які нині переживає наша країна, нема душевних сил порадіти цій високій оцінці спільної діяльності дітей, громадськості села, учителів. Маємо надію, що цей справді радісний історичний день недалеко, спогади про героїзм наших хлопців займуть достойне місце у нашому музеї», - розповіла Олена Іванівна односельчанам на сторінці Фейбук.

Директор школи Людмила Кравець із гордістю зазначає: «Дякуємо за віддану роботу та музейну справу учителю історії Олені Хахалині, яка разом з учнями та небайдужими до нашої спадщини, жителями села, по крупинці збирала експонати, формувала виставки, систематизувала їх. А зміст екскурсій, цікавий новизною та історичним наповненням, захоплює зразу ж, ще на порозі музею. Будемо раді після ПЕРЕМОГИ зустрічати відвідувачів у стінах нашого закладу».

Відділ освіти, культури і спорту дякує Шляхівській школі за підтримку позитивного іміджу освітньо-культурної галузі Джулинської громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень