A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Дата: 28.04.2022 17:21
Кількість переглядів: 197

Сьогодні відбулася нарада відділу освіти, культури і спорту із керівниками закладів загальної середньої освіти громади за участю заступника сільського голови Миколи Грабчака, начальника відділу освіти, культури і спорту Руслани Руденко, головного бухгалтера Людмили Ляшевської, директорів шкіл та завідувачів філій. Мова йшла про організоване завершення 2021/2022 навчального року, видачу документів про освіту, механізм зарахування учнів до 1-х класів, а також спільно напрацьовували механізм приведення заробіної плати педагогів до змін бюджетних призначень 2022 року у зв'язку зі зменшенням освітньої субвенції в умовах воєнного стану. 

Вирішили рекомендувати завершити навчальний рік 31 травня, внісши відповідні зміни до структури навчального року. Також до цієї ж дати необхідно завершити прийом заяв від батьків та опікунів щодо зарахування дітей до 1-х класів у 2022/2023 н.р. (відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів...", затвердженого наказом МОН України від 16.04.2018 №367). З метою ведення обліку дітей шкільного та дошкільного віку, а також здійсненням контролю щодо формування мережі класів наступного навчального року, необхідно подати до відділу освіти, культури і спорту списки дітей, які будуть зараховані до 1-х класів.   

Також на нараді йша мова про надання відпусток педагогам та керівникам шкіл в умовах воєнного стану, формування мобілізаційних планів, затверджених наказом МОНУ від  06.08.2019 №1080.

Заступник сільського голови Микола Грабчак та начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко подякували керівникам та колективав шкіл за волонтерську діяльність в умовах війни, проведені роботи щодо весняного  благоустрою та побажали миру на усій території України. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень