A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Дата: 28.04.2022 17:21
Кількість переглядів: 189

Сьогодні відбулася нарада відділу освіти, культури і спорту із керівниками закладів загальної середньої освіти громади за участю заступника сільського голови Миколи Грабчака, начальника відділу освіти, культури і спорту Руслани Руденко, головного бухгалтера Людмили Ляшевської, директорів шкіл та завідувачів філій. Мова йшла про організоване завершення 2021/2022 навчального року, видачу документів про освіту, механізм зарахування учнів до 1-х класів, а також спільно напрацьовували механізм приведення заробіної плати педагогів до змін бюджетних призначень 2022 року у зв'язку зі зменшенням освітньої субвенції в умовах воєнного стану. 

Вирішили рекомендувати завершити навчальний рік 31 травня, внісши відповідні зміни до структури навчального року. Також до цієї ж дати необхідно завершити прийом заяв від батьків та опікунів щодо зарахування дітей до 1-х класів у 2022/2023 н.р. (відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів...", затвердженого наказом МОН України від 16.04.2018 №367). З метою ведення обліку дітей шкільного та дошкільного віку, а також здійсненням контролю щодо формування мережі класів наступного навчального року, необхідно подати до відділу освіти, культури і спорту списки дітей, які будуть зараховані до 1-х класів.   

Також на нараді йша мова про надання відпусток педагогам та керівникам шкіл в умовах воєнного стану, формування мобілізаційних планів, затверджених наказом МОНУ від  06.08.2019 №1080.

Заступник сільського голови Микола Грабчак та начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко подякували керівникам та колективав шкіл за волонтерську діяльність в умовах війни, проведені роботи щодо весняного  благоустрою та побажали миру на усій території України. 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень